Dragør Kommune Dragør Kommune
Online booking
Læs op Index Kontakt Større skrift Mindre skrift Print A-Z

Renovering af Hollænderhallen

UGE 5

Grundet en del håndværksmæssige opgaver på facaden mod syd, vil der periodevis være støjgener specielt i mødelokale 3-4.
Vi beklager på forhånd dette. 

Uge 50 

Det er nu blevet besluttet at færdiggøre etape 1. Der er lavet aftale med et nyt firma som laver den sidste del af projektet som bl.a. indbefatter montering af de plader som skal pryde facadefronten. 

Uge 43

Status: montering af rullegardiner forventes færdiggjort i dag onsdag d. 25/10

Torsdag d. 26/10 skal der monteres et lærred i den ene ende af hallen hvorfor der vil være lidt afspærring i det område. 

 

Fredag d. 13 oktober.
Arbejdet med opsætning af gardiner i idrætshallen er desværre ikke færdigt. Det vil blive færdiggjort i uge 43
Uge 42 vil således IKKE være berørt af håndværkere og stilladser i hallen.

I uge 43 vil der fra mandag til onsdag igen være gener af et par lifte og plader i selv hallen som kan generer brugerne. Arbejdet vil være fra kl. 7 - 15

Fredag d. 6 oktober.
Jeg har i dag kl. 8.55 modtaget besked om at der er service på fyret hvorfor der kan være uregelmæssigheder i varme- og varmtvandsleveringen. Vi beklager den sene meddelse. 

NB: Tirsdag d. 3 oktober.
Vi har erfaret, at der vil være gener af stilladset som parkeres et sted inde i hallen. Dette vil genere en del af aktiviteten. Vi beklager på forhånd.

Uge 41

Der vil i denne uge også være gener jf. beskrivelsen for uge 40 vedr. opsætning af gardiner.

Der vil i hele perioden stå et stillads inde i hallen efter kl. 15.00 


Uge 40

Fra mandag d. 2 til fredag d. 6 oktober monteres gardiner inde i Idrætshallen.

Skolebrug vil derfor være begrænset til 2/3 dele af hallen.

Efter kl. 15 vil lift og køreplader blive kørt ud til siden således foreningerne kan benytte hallen. Dog vil der et enkelt sted være opmagasineret denne lift. 

 

Uge 35

Torsdag d. 31/8 kl. 16:36

Hollænderhallens idrætshal, og balkon åbner som meldt ud i morgen d. 1/9 som normalt.

 

Uge 34

Det er i dag bekræftet, at det klart er forventningen, at vi åbner d. 1 september for den nye sæson.

 

VIGTIG INFORMATION

Uge 32

Det er med beklagelse, at jeg fremsender denne mail om, at HH IKKE kan åbnes som vi skal på mandag.

VIGTIGT:
DETTE ER KUN GÆLDENDE FOR IDRÆTSHALLEN OG BALKONEN. 
(måske omkl. 5-6)

Jeg vender retur fra ferie på mandag og vil der forsøge, at danne mig et overblik. Men jf. mail fra projektlederen skal vi IKKE regne med at HH kan benyttes før d. 1/9, tidligst.

Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for, at dette kommer til at holde da flere starter kampaktivitet i september.

Jeg vil allerede nu informerer om, at de klubber som skal starte turneringer/kampe i starten af september vil blive prioriteret ift.
alternativt træningssted. Disse klubber vil blive forsøgt lagt ind ude i KH således man kan komme i gang med sæsonforberedelserne.

Jeg beklager situationen og vender som sagt retur påmandag.

God weekend
Steen

 

Uge 26 til 32, begge uger inkl,

I sommerferieperioden har Hollænderhallen lukket som vi plejer. I år og de næste par år vil der dog være pågående opgaver ifm. renoveringsprojektet. Det betyder, at der fortsat er lukket som vi plejer, men der vil være masser af håndværkeraktivitet i og omkring Hollænderhallen hen over sommeren.

 

Uge 25

ÆNDRING: Hele Hollænderhallen lukkes d. 22 juni grundet el-arbejde frem til kl. 18.00. Alle aktiviteter aflyses. Da der skal omlægges et stor el-kabel vil hele Hollænderhallen denne dag mangle strøm.
Byggepladshegn opsættes på sydfacaden.

 

Uge 24

Det forventes at der mandag d. 12 juni vil være uregelmæssigheder i leveringen af varme vand. Det er forventningen at det ikke tager mere end den ene dag.
Det forventes at der er opstart af opstilling af stilladser på den nordlige facade. Ligeledes opsættes skurvogne på arealet mod nord.
På balkonen til der være et stillads ligesom der vil være lidt støv og skidt ved indgangen. Aktiviteterne afholdes som normalt men man må tage lokalet som det er. Vi forsøger, at gøre generene for brugerne så minimale som muligt. Vi ved ikke endnu hvor længe dette står på men vi informerer det ud snarest vi ved mere.

 

Uge 22.

Hollænderhallen er ved at gøre klar til første etape af renoveringsprojektet som i første omgang skal finde sted på den nordlige facade.
Vi er ved at rydde cykel- og materialegården som helt skal fjernes.

 

 

Denne side er sidst opdateret: 02 | 02 | 2018