Dragør Kommune Dragør Kommune
Online booking
Læs op Index Kontakt Større skrift Mindre skrift Print A-Z

Hald og Halberg er gået konkurs

Hollænderhallen har modtaget besked om at Hald & Halberg er gået konkurs. Borgmester Eik Bidstrup har udsendt følgende meddelelse.

Hald & Halberg der står bag renoveringen af 1. etape af Hollænderhallen er erklæret konkurs.

Entreprenørfirmaet Hald & Halberg har i dag indleveret konkursbegæring. Firmaet har været Dragør Kommunes entreprenør på første etape af renoveringen af Hollænderhallens facade.

Dragør Kommune har selvfølgelig fulgt standarderne ift. garantistillelse og byggestyring i projektet.
Entreprenøren har stillet en garanti på 15 pct af den samlede byggesum, som udbetales over en årrække efter byggeriets færdiggørelse. Undervejs i byggeriet har der været holdt hyppige byggemøder (2-4 gange/md), hvor forvaltningen gennemgår status og fremdrift med entreprenøren.
På baggrund af det arbejde som er konstateret udført tilfredsstillende, udbetales beløbet i rater.
Det betyder, at Dragør Kommune ikke står til et økonomisk tab i forbindelse med renoveringen.

Arbejdet på etape 1 er næsten færdigt, da der kun udestår opsætning af stålplader på facaden. De udestående opgaver svarer til de anlægsmidler, som ikke er udbetalt til firmaet.

Etape 2 af facaderenoveringen udføres af en anden entreprenør og påvirkes ikke af denne konkurs.

Der er inviteret til indvielse af facaden efter første etape den 8. november. Om denne tidsfrist nu kan overholdes er tvivlsomt. Det påvirker dog ikke klubbernes eller andres anvendelse af Hollænderhallen. Forvaltningen har tæt kontakt til Hollænderhallens ledelse, med henblik på planlægning af de kommende uger.

Jeg synes selvfølgelig at det er rigtigt ærgerligt med en udskudt indvielse. Men er glad for, at vi har holdt hånd i hanke med firmaet.
Jeg er også glad for at vi har sat dette nødvendige projekt i gang, og at vi nu kan få et andet firma til at gøre de sidste par dages arbejde færdigt.

Personligt glæder jeg mig til at se det færdige resultat. Et resultat alle vores sports- og aktivitetsglade borgere har fortjent!

 

Denne side er sidst opdateret: 31 | 10 | 2017