Dragør Kommune Dragør Kommune
Online booking
Læs op Index Kontakt Større skrift Mindre skrift Print A-Z

Covid-19

09.06.2020

Fase 3 i genåbningen af Idrætsområdet.

I takt med de indgåede aftaler om gradvis, kontrolleret genåbning af samfundet, er det nu igen muligt at besøge kommunens idræts- og motionsfaciliteter.

Hollænderhallens idrætshal har åbnet for sommerudlån fra mandag den 8. juni 2020 (disse er planlagt og derfor ikke muligt at få tildelt nye tider)

Motionscenteret åbnet onsdag den 10. juni 2020.

Dragør Søbad åbner sæsonen onsdag den 10. juni 2020

Dragør Svømmehal åbner for sommerudlån torsdag den 11. juni 2020 kl. 8.00. Se i øvrigt åbningstiderne for svømmehallen her

Vi følger nøje de gældende retningslinjer i corona-tiden, og derfor vil forholdene ikke være helt, som de plejer. Hold øje med skiltningen eller spørg personalet, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig. 

Det er ikke muligt, at refundere eller give rabat på entre, årskort e.l. som følge af den hidtidige corona-nedlukning.

Sommerlukket

Hele Hollænderhallen, inkl. Dragør svømmehal, lukker ned for sommeren onsdag den 24. juni 2020, som er sidste åbendag. Vi åbner igen dørene for den kommende sæson mandag den 10. august

Her kan du se det godkendte genåbningsnotat fase 3, tryk her 

God sommer 

 

 

08.06.2020

I går den 7. juni blev det meldt ud, at vi må åbne yderligere op. Dette indebærer bl.a. svømmehallen, Fitnesscenteret samt Dragør Søbad. Vi er endnu ikke klar med retningslinjer etc. for disse områder, men der arbejdes på højtryk for at vi kan åbne op så hurtigt som muligt.

Følg med her på siden.

Tak 04.06.2020

Det er forventningen af vi den 8. juni for lov til at åbne hallen for det sommerudlån som er aftalt med de respektive klubber. Ekstraordinært er sommerudlåns perioden forlænget til den 24. juni

Mødelokaler, motionscenter og øvrige lokaler/faciliteter forventes først åbnet op igen efter sommerferien, dvs. forventes åbnet den 10 august 2020

Dragør svømmehal. Som det ser ud lige nu forventes svømmehallen tidligst åbnet den 10. august måske endda først pr. den 1. september 2020. Men, dette vender vi retur med når vi kender til de specifikke datoer.

Pas god på jer selv der ude

Steen Jørgensen

Idrætsinspektør 14.04.2020

Kære gæster og brugere.

Den seneste meldinger, at vi holder hele området og alle aktiviteter lukket ned frem til og med den 10. maj 2020

Bedste hilsner

Steen Jørgensen

Idrætsinspektør 

 

23.03.2020

Kære alle.

Det er i dag blevet meddelt, at nedlukningen af alle idrætsfaciliteter er forlænges til den 13. april 2020 

Det vil sige, at forventet åbningsdag bliver tirsdag den 14. april 2020 

 

13.03.2020 

Onsdag den 11. marts meddelte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde omhandlende Corona-virussen, at det offentlige Danmark lukker ned. Dragør kommune følger selvfølgelig denne beslutning og derfor lukker kommunen ned for en lang række institutioner og services m.v. 

For Hollænderhalområdets vedkommende betyder det, at alle fritidsaktiviteter m.v. er lukket ned.

Jeg håber og appellere til jeres forståelse således, at vi alle hurtigt kan komme igennem denne alvorlige situation.


Hvis der sker ændringer eller der kommer nye informationer etc. så skal I nok blive orienteret hurtigst muligt og det vil sker her på hjemmesiden.

Pas på hinanden der ude.

Steen Jørgensen

Idrætsinspektør 

Denne side er sidst opdateret: 10 | 06 | 2020