Dragør Kommune Dragør Kommune
Online booking
Læs op Index Kontakt Større skrift Mindre skrift Print A-Z

Retningslinjer Motionscenteret

Motionscenterets retningslinjer og regler, genåbning fase 3, den 9. juni 2020

Ud over de helt overordnede generelle retningslinjer, de 5 gode råd etc. samt de specifikke regler og retningslinjer for Motionscentre som er udsendt d. 7. juni af ministeriet, er følgende gældende for motionscenteret.

·Der opsættes håndsprit ved adgangsdøren
·Omklædningsrum og baderum afspærres og er ikke tilgængelige
·Centeret må maksimalt have 50 gæster ad gangen
·Saunaen er lukket

 NB. Centret styres og drives af foreningen, dvs. ex. rengøring etc. sker af en af klubben, ansat person.

Ud over ovenstående har bestyrelsen i klubben suppleret regelsættet med følgende, 

1.Tag ikke op og træn hvis du føler dig syg, sløj, utilpas eller har mistanke om at du er smittet med Corona.
2.Du er FORPLIGTET til, at medbringe et træningshåndklæde som skal anvendes ved brug af maskinerne. Håndklædet placeres mellem dig selv og maskinen/bænken du anvender således at efterfølgende desinfektion begrænses ved f.eks. meget sved.
3.Du er FORPLIGTET til at foretage en desinfektion mellem aktiviteter. Foreningen har opstillet mange sprayflasker med desinfektion der skal anvendes. Brug kun den nødvendige mængde sprit. På alle anvendte redskaber og maskiner skal kontaktfladerne desinficeres mellem hver benyttelse.
4.Der foretages ekstra udluftning og rengøring som en del af den daglige drift med hyppig desinficering af berøringsflader som dørhåndtag, kortlæsere, vandhaner og træningsudstyr og maskiner. Medlemmer i foreningen er forpligtet til at hjælpe med at afspritte
ovennævnte steder med jævne mellemrum, så vi kan holde åbent.
5.Hold 1 meters afstand. Undgå personlig kontakt som håndtryk, kys, kram, high fives og tæt makkertræning.
6.Hold 2 meters afstand ved konditionstræning med høj intensitet, hvor der udøves kraftig respiration. I de tilfælde må f.eks. kun hvert  andet løbebånd anvendes.
7.Unødigt ophold i centeret er ikke tilladt. Det betyder, at når du ankommer træner du, og når du skal hygge og drikke medbragt drikkelse foregår det udenfor.  
8.Børn el. andre gæsters ophold i centeret  er ikke tilladt. Det er kun trænende medlemmer, som har adgang til centeret.

NB!

Vi har fjernet svedabsorberende udstyr: Yoga- og træningsmåtter, sandsække og boksehandsker, da der er påbud mod at anvende disse i træningscentre under de nuværende omstændigheder.

Vi opfordrer alle medlemmer til at medbringe indendørs træningssko i foreningen når der trænes.  

Bedste hilsner
Steen Jørgensen
Idrætsinspektør
Denne side er sidst opdateret: 09 | 06 | 2020